duminică, 3 iulie 2011

Nothing ...

Astăzi m-am trezit la 12:48 (cam devreme avand în vedere că e vacanţă şi vreau să mă bucur din plin de asta) şi ca deobicei Lady (scumpa mea căţeluşă) s-a bucurat atat de tare că a trezit şi restul familiei. Chiar dacă dimineaţa a fost tipică, speram să se întample ceva nou, care să îmi lumineze ziua. 23:20, aceiaşi zi, în aceiaşi cameră, langă aceiaşî fereastră.Nu, nu s-a întamplat nimic nou, care să îmi dea vreo idee nebunească sau care să mă facă să evadez din lumea asta atât de ... simplă. Îmi doresc să mă trezesc într-o dimineaţă, într-un pat de prinţesă, să iau micul dejun cu Ashton Kutcher, să îmi petrec restul zilei pană la pranz cu Taylor Swift, şi să adorm uitandu-mă la Gossip Girl cu Blake Lively.Ganduri nebuneşti, dar care mă fac să zambesc chiar cand ziua mea a fost lipsită de speranţă ... O să adorm, în speranţa că maine va fi o zi mai bună ...
 [Nu am mai scris pe blog de mult mult muuuult timp , dar promit :o3 că o să o fac de cate ori am ocazia]

marți, 29 martie 2011

:|

Astăzi am ajuns la școala.Am deschis plictisita caietul de româna.ora a trecut foarte repede pentru ca ora viitoare aveam test la matematica.Groaznic!Acum,după ora de mate.Si după oribilul test mi-am dat seama ca nu am postat de vreo 3 zile , deci ar fi timpul sa fac asta.insa nu mai am idei si nici timp pentru o alta postare.Tocmai acum Sergiu m-a scuipat(din greseala spune el) si profesoara e in clasa.:)

duminică, 27 martie 2011

Thinking about future , 8->

Pentru ca asteptati o noua postare , si pentru ca ami le-a "citit,citit,citit" pe toate ma gandeam sa scriu o noua postare.Deja incepeam sa ma ingrijorez pentru ca nu mai aveam idei.Ce groaznic!Dar, totusi, o sa scriu despre "cum imi vad eu viitorul.Pai, pentru inceput , in viitor vreau sa plec in U.S.A.Acolo , vreau sa am o cariera in modeling.Ma visez pe coperta revistei Vogue.8-> Imi doresc ca in viitor sa raman apropiata de toti prietenii mei.Vreau o casa pe plaja in Miami , si un BMW roz. :] Pe la 25-26 de ani ma gandesc sa adopt 2 copii.Alexis si Noah.Bine.Deja am ajuns prea adanc. ;-"  Ma gandesc des la viitorul meu 8-> si sper sa fie asa cum il visez.

           Dar voi , cum va vedeti viitorul?
                                    ~>http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A


                

Abstraaaact?!

Aseara, am adormit tarziu , gandindu`ma ce o sa scriu pe blog dimineata.Bine inteles dimineata s-a transformat in pranz pentru ca eram nedumerita.M-am trezit la ora 10, dar nu eram sigura daca era 11 sau 9 pentru ca nu am schimbat ceasul.Am intins mana pe birou, am luat laptopul si am intrat pe farmville.M-am gandit ca acum ar fi un moment bun pentru o noua postare.Am mai multe idei, dar ar fi cam greu sa le scriu.Am nevoie de un timp de gandire.:) Astept post`ul unei prietene.Pana atunci poate imi vine inspiratia.Daca nu, cititi: http://saturdaysugar.blogspot.com/
 cititi urmatorul post;* ~> 

sâmbătă, 26 martie 2011

@Biby`s Blog

Raspuns la postul unei din cele mai bune prietena ale mele B: Eu stiu ca mi-am ales bine prietenii, asa ca nu vreau sa imi schimb parerea.Sa sti ca tot ce e bun se pastreaza pentru final.Asa ca acest post ti`l dedic tie:)) [cate una , cate doua =) ]  "A friend is someone who knows the song in your heart, and can sing it back to you when you have forgotten the words."     Ly b;* And I`m srry if you`re dissapointed.(: